Despre noi

  /   Despre noi

Centrul de formare profesionala,

ARGECOTERM S.R.L. a fost infiintat in 2012 si are ca domeniu de activitate formarea profesionala a adultilor, conform OG 129/2000 si OMT 794/2007, armonizate cu directivele Uniunii Europene.

Programele de formare profesionala se organizeaza in mod distinct pe niveluri de pregatire, profesii, ocupatii, meserii si specializari, tinandu-se seama de nevoile angajatorilor, de competentele de baza ale adultilor, de cerintele posturilor pe care acestia le ocupa si de posibilitatile lor de promovare sau de incadrarea in munca, precum si de cerintele de pe piata muncii si aspiratiile adultilor.

ARGECOTERM S.R.L. este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si dispune de logistica necesara desfasurarii optime a programelor de formare profesionala.

Azi

Am obtinut autorizatia ISCIR pentru organizarea stagiului de instruire la expirarea perioadei de valabilitate a talonului, conform Prescriptiei Tehnice CR 8/2009, pentru urmatoarele meserii: Stivuitorist, Macaragiu, Imbuteliator gaz petrol lichefiat (GPL), Fochist Clasa A, Fochist Clasa C si Laborant operator centrale termice

Maine

Firma noastra se va autoriza si va organiza cursuri si pentru alte meserii. Va vom informa prompt pe masura ce apar noutati.

Asteptam si sugestiile clientilor nostri…

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Informatii despre cursurile noastre, noutati legislative, actualizari despre cursurile de formare profesionala.